Реклама

Меню

Меню

Partners Block

Реклама

Sex : : ОТКРИТ УРОК ПО ОРАЛЕН СЕКС

Поставено от kaka_toni1 on 15/6/2008 18:30:33 (14553 прочита )

ОТКРИТ УРОК ПО ОРАЛЕН СЕКС

ОТКРИТ УРОК ПО ОРАЛЕН СЕКС В ПОЗНАВАНЕТО НА МЪЖКАТА ФИЗИОЛОГИЯ Е ЗАЛОЖЕН ПОЛОВИНАТА УСПЕХ
От циничните анекдоти тази тема преминава направо в кабинетите на психоаналитиците. Оралният секс е обкръжен от куп предубеждения и митове. Глупаво е обаче да се притесняваме от него или да се правим, че такова нещо не съществува в природата. По-добре да поговорим за него откровено и безпристрастно, с езика на професионалния сексолог. Стимулирането на гениталиите на мъжа с език, устни и уста е известно под названието фелацио, а оралното стимулиране на гениталиите на жената – кунилингус.“Фелацио” произхожда от латинското fellare, което означава “смуча, суча”. Мнозина се отнасят към орално-гениталния секс с ентусиазъм, докато други го смятат за извратен, греховен или просто неприятен. Повечето хора са свикнали да мислят, че гениталиите са нещо мръсно. Спазването на елементарна хигиена обаче осигурява тяхната чистота, макар и да не предпазва от заразяване с някаква болест.

От научна гледна точка орално-гениталният секс по хигиеничност е сравним с целуването по устните.

Нито един подход към такъв секс не бива да бъде наречен единствено “правилен”.

Фелациото може да включва лизане, смучене на главичката и тялото на пениса, целуване и леки ухапвания на различни участъци на гениталиите или движение на плътно стиснатите около члена устни нагоре-надолу, когато партньорката взема в уста целия пенис. Повечето мъже намират за много приятни докосванията на главичката на половия член, а неговата юздичка нерядко е особено чувствителна към оралната стимулация. Много мъже харесват поглаждането на тестисите, а областта непосредствено под тях е много чувствителна на мануален или орален масаж. Натискането /слабо, силно или средно/, темпът /бърз, бавен или променящ се/ и самите движения могат да варират, постигайки най-различни ефекти според потребностите и желанието на мъжа.

Удоволствие от оралния секс трябва да получават и мъжа, и жената. За да стане така, са важни само две обстоятелства: първо, взаимно желание, и второ, жената трябва достатъчно добре да си представя устройството на мъжките полови органи.

По принцип жените, правещи орален секс с партньор, който наистина им е близък, без да преследват някаква друга цел освен взаимно наслаждение, рядко се оплакват от неуспех.

На отношението към орално-гениталния секс може да влияят също религията и възпитанието. Те задължително трябва да се вземат предвид - инициативата на жената може да смути мъжа, дори да предизвика у него неприязън към партньорката му и да я постави в неловко положение.

Днес е популярно мнението, че много мъже предпочитат качествения орален секс пред традиционния полов акт. Някои момичета практикуват орален секс с надеждата, че партньорът им ще престане да настоява за “истински секс”. Често жените правят орално-генитален секс, защото партньорът им иска това, макар че самите те не намират в него нищо хубаво.

Съществува и друга популярна гледна точка - че оралният секс е унизителен и мъжете прибягват към него с цел доминиране, демонстриране на собствената сила, подчиняване на партньорката. Ако оралният контакт дори и в малка степен е неприятен на партньорката и мъжът го използва като средство за морално и физическо унижение, това е проява на садизъм.

Дори в благополучни условия на някои жени им е неприятно да правят фелацио - когато вземат в уста ерегиралия полов член, започва да не им достига въздух. Често този ефект е физиологичен и е свързан с рефлекса за повръщане, предизвикван от притискане на задната част на езика или гърлото. Тези трудности могат да се избегнат. Първо, партньорката може да обхване тялото на половия член с ръка и така да регулира дълбочината на проникването му в устната си кухина. Второ, рефлексът за повръщане лесно може да се сведе до минимум, ако дълбочината на въвеждането на члена се увеличава постепенно.

При желание дори може да се потренира с някакъв цилиндричен предмет.

Друго възможно затруднение се състои в нежеланието на жената мъжът да еякулира в устата й. Може предварително да се договорите партньорът да извади члена си преди настъпването на еякулацията, но много жени след няколко опита преодоляват това препятствие.

http://www.chudesa.net
Препратки за статията
#Още в темата Sex
#Статии от kaka_toni1
Формат за отпечатване   Изпрати статията на познат