Реклама

Меню

Меню

Partners Block

Реклама

Новини : : 3 проститутки без документи арестувани в хотел “Балевуров”

Поставено от Billi on 18/8/2006 10:01:32 (2965 прочита )

3 проститутки без документи арестувани в хотел “Балевуров”

18 Август 2006 г Информацията е от В-к Вяра".
Три проститутки са арстувани при спецакция за ограничаване на платената любов в Сандански. Жриците са заловени в хотел “Балевуров”. Момичетата не били регистрирани като гости на хотела, не носели у себе си и документи за самоличност. След като били арестувани, е установена и самоличността на девойките. Две от тях са от Благоевград - З. Василева и Х. Терзиева, на по 23 години, третото момиче е А. Антонова от Шумен. И на трите е съставен акт за това, че не носели личните си карти.


На собственика на хотел “Балевуров” Марио Балевуров също е съставен акт за това, че момичетата не били регистрирани в списъка с гостите.
Акцията срещу проституцията в курортния град е проведена в сряда вечерта между 20 и 24 часа. Проверени са близо двайсет хотела. Полицаи са влезли и в редица увеселителни заведения, компютърни зали, за които има данни, че се посещават предимно от деца. Проверките са извършени съвместно с Районната прокуратура. Полицията е нахлула в следните хотели: “Балевуров“, х-л “Панорама”, х-л “ЮГ”, х-л “Виктория”, х-л ”Анели”, х-л “Гроздан”, х-л “Медите”, х-л ”Андони”, х-л ”Блажи”, х-л ”Константин и Елена” , х-л ”Св. Никола“, х-л “Карелия”, х-л “Солоники”, интерхотел “Сандански”, м-л “Драг Далас”, м-л ”Гарант”, м-л ”Мамин Кольо”, х-л “Ерос”. Проверени са и ресторант ”Ривиера”, както и компютърните клубове “Армагедон” и “Джанина”.
По всяка вероятност Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Сандански ще излезе със свое становище около проверките. Според хора от сдружението в града има стотици квартири, които изобщо не се проверяват за регистрация на посетителите в тях.
“Никой в Сандански не си задава въпроса защо не се проверяват квартирите, които са толкова много, за да се види дали се води регистрация, винаги на топа на устата са хотелите, нас ни изкараха най-големите престъпници в тоя град”, коментират хотелиери от курорта.
Работата по изясняване на пребиваването им в Сандански продължава.Препратки за статията
#Още в темата Новини
#Статии от Billi
Формат за отпечатване   Изпрати статията на познат