Реклама

Меню

Меню

Partners Block

Реклама

Reality : : Победителката в "Ясновидци" Марияна Николаева вижда духовете на мъртвите

Поставено от kaka_toni1 on 21/6/2009 16:24:59 (10007 прочита )

Победителката в "Ясновидци" Марияна Николаева вижда духовете на мъртвите

Победителката в "Ясновидци" Марияна Николаева вижда духовете на мъртвитеИ към дъното да тръгнеш дори, ще съм с тебе. Чуваш ли? И каквото мога и не мога ще ди дам. Няма никога да те предам.
Този рингтон от песен на Ивана звучи, когато се обадите на телефона на победителката във втория сезон на "Ясновидци" Марияна Николаева. 33-годишната варненка, която работи като пощальон в Централната поща в морската столица, се справи успешно със 17 от общо 25 изпитания в риалити формата и изпревари конкурентите си. Тя получи своя медальон на победител на финала, който бе заснет на Белоградчишките скали. Марияна е омъжена, с две деца. Съдбата я е изправяла пред различни изпитания, но тя винаги е излизала победител.- Марияна, как се промени животът ти след "Ясновидци"?

- Много натоварено стана. Доста хора ме търсят. Някои имат за решаване съдебни дела, други са със здравословни проблеми, а младите най-често питат за любов.

- Кажи някои от по-интересните случаи.

- Една жена дойде при мен, след като две години беше ходила по доктори. Те обаче не могли да й поставят диагноза. Срещнахме се, казах й какви изследвания да си направи и вече се знае от какво страда. На друга жена от четири месеца не й беше идвал мензисът. Щом седна на стола при мен, и дойде. Варненка пък ми се обади, че са й изчезнали 20 000 лева. Видях къде са и тя ги намери.

- С кои твои постижения си гордееш?

- Преди да участвам в "Ясновидци", постоянно се виждах с една бъдеща майка, която имаше проблеми с бременността. Наблюдавах я и й помагах. Бебенцето се роди, но в началото не беше добре със здравето. Сега за радост вече се оправи. Моя колежка от пощата пък има двама близнаци. Едното дете не може да говори, а като изчезне от дома, тя веднага ми звъни, за да разбере къде е. Досега винаги съм го откривала и тази жена може да разчита на мен във всеки един момент.

- Кое беше най-трудното ти изпитание в Ясновидци"?

- Случаят със сестрите Белнейски. Още като отидох на снимките, не се чувствах комфортно. Не можех да се отпусна и да кажа всичко. В това убийство са намесени много известни хора - полицаи и политици. Само че самите момичета като че ли не искат да се рови повече в този случаи. Те дори не ми дадоха да говоря с тях.

- Били ли са изнасилвани?

- Видях, че само при едното е имало сексуално насилие.

- Какви хора са извършителите?

- Садисти.

- А ще ги хванат ли?

- Според мен няма да ги хванат. Нещата са много замаскирани.

- Сега сме в предизборна кампания. Търсят ли те политици?

- Да. Носят ми снимки, диплянки... Питат колко мандата ще получат. Обикновено си записват часове рано сутринта или късно вечерта. Не искат да се разбира, че идват при мен.

- Поне кажи от кои партии са!

- От най-големите.

- Какви са твоите прогнози за парламентарните избори?

- ГЕРБ ще изпъкне, на второ място е БСП, а след нея - "Атака". ДПС няма да получи това, което очаква.

- Бойко Борисов ще стане ли премиер?

- Там нещата са на кантар. Има нещо, което го спъва. Вероятно няма да стане премиер. Виждам обаче, че ще се сдобрят със Станишев.

- Как всъщност започна да гледаш?

- От малка виждам разни работи. Пренасям се във времето, назависимо дали е минало, или бъдеще. Например когато ни поставиха в "Ясновидци" задачата за концлагера, видях много ясни картини от събитията там.

- Добре де, някой говори ли ти?

- Не, никой не ми говори. Сама сканирам хората.

- Ти ходила ли си при други гледачки?

- Когато бях в осми клас, започнах да виждам духове на умрели. Дори като ходех по улиците и край хората, ми се явяваха починали техни близки. Майка ме заведе при една жена да ми лее куршум. След това спрях да виждам духове. Сега от време на време пак се появяват. Случи се, като снимахме при скулптора Георги Чапкънов. Видях починалата му майка, която искаше да му каже нещо.

- А при Ванга ходила ли си?

- Не.

- Сравняват ви, имате доста общи неща...

- Да, така е, но за мен Ванга е много голяма личност и не би трябвало да ни сравняват. За да стигна нейното ниво, ми трябва опит, който аз нямам.

- Има ли много вещици в България?

- Да, много са. Те обещават на хората да им развалят черни магии, и то срещу доста пари. Казват им, че ако не дадат определена сума, ще им се случи най-лошото. При мен дойде жена, която е платила 5000 лева за разваляне на магия. Това са много пари.

- В "Ясновидци" не си ли правехте номера, не си ли пиехте от енергията?

- Веска много ни смучеше от енергията. Тя сутрин гледаше да ни скара, да ни вземе от силата и след това да я използва за себе си.

- Теб лично съдбата пред какви изпитания те е изправяла?

- Баба ми е разказвала как, като съм била на 3 години, ми е направена магия. От будно дете съм се превърнала в жив труп и не съм ставала от леглото. Тогава тя отишла при ходжа, за да ми чете молитви. Благодарение на него съм се оправила. Имах и тежка операция от жлъчка. Ако лекарската намеса беше закъсняла, можеше и да се пукне. Извадиха ми шепа камъни.

- Е, ти не видя ли, че това ще се случи?

- На себе си не мога да гледам.

- Как съпругът ти и двете ти деца се отнасят към твоите способности?

- В началото - скептично, но сега много искат да им гледам.

- Ще напуснеш ли работата в пощата?

- Сега съм в отпуск. Още не знам как ще се развият нещата. Признавам си, че ясновидството ме влече. Много са ми интересни криминалните и заплетените случаи.

- Миналогодишната победителка Ивелина Христова вече пророкува бъдещето на хората по телефона.Ти ще го правиш ли?

- Ако ми предложат, бих приела. В началото отричах този начин на гледане, но напливът от хора е много голям и няма как да приема всички.

- Според теб може ли да се гледа по телефона?

-Да.

- Имаш ли талисмани?

- Амулети нямам, но винаги в дамската си чанта нося малко дървено кръстче и иконка.

- Накрая - как виждаш бъдещето на България?

- Много хора идват при мен да питат за работа и на повечето им излиза път в чужбина. Това е тъжно, но ги разбирам, защото тук затвориха доста предприятия. Ако пък работят - заплатите са ниски.

- Все пак не виждаш ли светлина в тунела?

- До две години ще има проблеми, но след това нещата ще се оправят. У нас ще дойдат да работят много чужденци и икономиката ще се стабилизира

http://chudesa.net

 
Препратки за статията
#Още в темата Reality
#Статии от kaka_toni1
Формат за отпечатване   Изпрати статията на познат