Реклама

Меню

Меню

Partners Block

Реклама

Reality : : Иванина - откровения за Соня, Денислав и морала

Поставено от kaka_toni1 on 7/1/2009 20:21:58 (706 прочита )

Иванина - откровения за Соня, Денислав и морала

Иванина - откровения за Соня, Денислав и морала Всъщност никога не съм си мислила, че аз ще бъда красивицата на къщата", възкликна скромно Иванина. Брадърката разкри, че поведението й в къщата е било по-освободено, защото е имала ясното съзнание, че прави шоу. Бившето гадже на красавицата не пожелало да се срещне с нея след финала й в „Биг Брадър". Трудно му било да приеме случилото се между Иванина и Денислав, както и отношенията й със съквартирантката Даниела.Оказва се, че русата девойка имала връзка с женен мъж без самата тя да знае подробности около семейното му положение. Избягвала да му задава лични въпроси, раговорите им обикновено се въртели около темата за секса и забавленията.

„Не сме правили секс с Денислав и не съм била с жена досега", изповяда палавата блондика във „Вечерното шоу на Азис". „Стана ми гадно за Соня Немска, лицето й издаваше отчаяние и злоба, очите й бяха насълзени", коментира влзиането на половинката на Денислав в къщата. „В никакъв случай не съм лека жена, българинът е малко ограничен към такъв формат предавания", убедена е Иванина. „Държа на морала, морална съм, за съжаление всеобщо схаващане е, че ако едно момиче изглежда добре, е лека жена", допълни тя в отговор на въпроса на водещия дали се чувства лека жена.

„Намесват ме с Коко Динев, но не го познавам лично. Той беше приятел на по-бившето ми гадже от Свиленград", призна блондинката.

http://hotnews.bg

 
Препратки за статията
#Още в темата Reality
#Статии от kaka_toni1
Формат за отпечатване   Изпрати статията на познат