|
| Visitor |
# 19 ≡ Re: Специално за Над... |
|
| |
Над... искаш да ми кажеш,че ти не познаваш пениса на своя съпруг ли? Ако познаваше човекът с когото живея, този въпрос щеше да е излишен 
... искаш да ми кажеш,че ако на мъжа ти не му е приятен секса с теб няма да потърси друга ли?.....заблуждаваш се ако наистина го мислиш - въпреки, че това което ще кажа, не ти влиза много в работата, маймунче, на мъжа си съм дала зелена светлина. Когато не получава от мен това, от което се нуждае, винаги може да го потърси другаде. |
|
| »16.03.06 - 22:45 |
|
|
maimunche |
# 18 ≡ Re: Специално за Над... |
 Home away from home
Публикации: 300 от 31/3/2005
|
| |
3. Мили дами, кога за последен път разгледахте гордостта на вашия любим? Знаете ли как изглежда пениса във всичките му аспекти, погледнат от всичките страни, докоснат и обгрижен подобаващо? - маймунче, а ти знаеш ли??? - Над... искаш да ми кажеш,че ти не познаваш пениса на своя съпруг ли? ...аз познавам всичко,което може да съществува по тялото на моето гадже,демек един вид той ми се е разкрил изцяло,както и аз - лично според мен тва е обич,доверие,уважение...желание един към друг..страст..и т.н.....
4. Моля ви, ако някой ви е учил, че не е редно да обръщате внимание на пениса и той служи само за да ви направи деца, забравете родителите си и техните разбирания. - маймунче, някой ден и ти ще бъдеш родител, на какво ще научиш детето си по този въпрос???---> ами аз лично когато моето дете порасне достатъчно ,че за да си говорим като големи хора и приятели разбирасе,ако ме попита винаги ще му отговоря - предпочитам да говоря с него и от мен да знае ,че секса трябва да е винаги безопасен например,отколкото да прави секс без предпазни средства...а относно тва как се прави секс,кво е свирка и темподобни работи - мисля ,че си е нужна практика...не е нужно аз да обеснявам кво е на детето ми... 5. Щастливото семейство се дължи до голяма степен на щастливото разбирателство в секса. Не вярвате? - Повярвай ми, не е така ---> тук също ще поспорим... искаш да ми кажеш,че ако на мъжа ти не му е приятен секса с теб няма да потърси друга ли?.....заблуждаваш се ако наистина го мислиш :)

ako nqmash liubov ne mi kazvai kakvo imash obich.gif |
|
| »16.03.06 - 20:29 |
|
|
maimunche |
# 16 ≡ Re: Свирката - Простете дами, но как точно назовавате това, |
 Home away from home
|
| |
maimunche, ако "свирката" е представата ти за разкрепостен секс, то тогава ти е бедна фантазията а такаа.... чакай чакай мисля,че казах нещо съвсем различно : - ...и не мисля,че е грешка или срамота,ако с партниора ти сте заедно например повече от две години или както в твоя случай със съпруга ти - определено не е грешка понякога секса да е по-разкрепостен...което абсолютно незначи ,че са нужни грижи и ласки за пениса му... Демекшън Нади... точно тва казвам,че не са нужни 'свирки' ,за да бъде разкрепостен секса - важното е чат пат да е разкрепостен.... 
|
| »16.03.06 - 20:20 |
|
|
| Visitor |
# 14 ≡ Re: Свирката - Простете дами, но как точно назовавате това, |
|
| |
| Цитат :
maimunche wrote: ...и не мисля,че е грешка или срамота,ако с партниора ти сте заедно например повече от две години или както в твоя случай със съпруга ти - определено не е грешка понякога секса да е по-разкрепостен...
maimunche, ако "свирката" е представата ти за разкрепостен секс, то тогава ти е бедна фантазията А това, че поста ти ми е подействал отрицателно, напротив - много се развеселих  |
|
| »16.03.06 - 19:56 |
|
|
maimunche |
# 12 ≡ Re: Свирката - Простете дами, но как точно назовавате това, |
 Home away from home
|
| |
ама разбирасе ,че си я бива провокацията Над... първо благодаря за изчерпателното обеснение обаче никъде не съм написала 'ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТГОВАРЯНЕ НА АНКЕТАТА'... плюс тва грешката е моя,че забравих да напиша от къде е изватка този текст...www.rozali.com Освен това лично на мен секса ми харесва,както предполагам на всички,които го практикуват...и не мисля,че е грешка или срамота,ако с партниора ти сте заедно например повече от две години или както в твоя случай със съпруга ти - определено не е грешка понякога секса да е по-разкрепостен...което абсолютно незначи ,че са нужни грижи и ласки за пениса му... тъй ,че извини ме мила ми Над,че тази статия ти е подействала толкова ...отрицателно.. 
|
| »16.03.06 - 18:34 |
|
|
Подобни теми | |
|
Потребители онлайн | Общо 1 потребители са онлайн.
[ Администратор: admin ] [ Модерира: slance20 ] | |
ПраваВие не можете да публикувате мнения. Вие не можете да редактирате мнения. Вие не можете да добавяте анкети. Вие не можете да прикачвате файлове. Вие не можете да отговаряте в теми. Вие не можете да изтривате мнения. Вие не можете да гласувате.
|
|